49-årig knallertfører uden kørekort på flugt fra politiet i Jyderup: Anholdt for narkokørsel og besiddelse af stoffer

Profilbillede
dato

Narkotikapåvirket kørsel på 45-knallert uden kørekort mv. – Skarridsøgade, Jyderup - Holbæk

Klokken 21.15 observerede politiet en mandlig fører på en stor 45-knallert i Skarridsøgade i Jyderup. Da politiet forsøgte at stoppe knallertføreren, forsvandt han ned ad en sidevej, hvor politiet kort tid efter fandt knallerten parkeret.

Bag en bolig opdagede politiet en mand, hvis beskrivelse matchede den mand, som politiet tidligere havde set køre på 45-knallerten i Skarridsøgade.

Manden var en 49-årig fra Mørkøv, der ikke kunne præsentere et kørekort, da han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

Han blev også mistænkt for at være påvirket af narkotika under kørslen, så han blev anholdt med en sigtelse for narkokørsel på 45-knallerten, som han også blev sigtet for at have kørt, selvom han ikke havde et kørekort.

Ved kropsvisiteringen efter anholdelsen fandt politiet ham i besiddelse af tre joints, som blev konfiskeret i forbindelse med en yderligere sigtelse for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Den 49-årige fik taget en blodprøve til yderligere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev derefter løsladt, men han kan forvente at høre mere fra politiet, når resultaterne fra blodprøven er klar.

Kilde: Politiets Døgnrapport