Bliv Vild Have-mentor

Profilbillede
Astrid Bruun

Er du vild med naturen, og har du lyst til at lære fra dig? Så bliv en af Holbæk Kommunes Vilde Have-mentorer.

Som vild have-mentor bliver du en afgørende del af Holbæk Kommunes indsats for den vilde natur, hvor vi hjælper borgerne med at skabe mere liv i haven og i den bynære natur. Sammen gør vi naturen vild, hvor vi bor, ved at skabe bedre levesteder for insekter og dyr.

Vil du være Vild Have-mentor, får du et spændende halvdagskursus, hvor du af vild-havekonsulent Signe Schrøder bliver klædt godt på til at gå forrest og skabe biodiversitet og mere liv i haven og i den bynære natur. På kurset får du samtidig redskaberne til at arrangere fælles indsatser i dit lokalområde for at gøre naturen vild, hvor du bor. Samtidig bliver du en del af et netværk af Vild Have-mentorer i Holbæk Kommune, hvor I sammen kan udveksle erfaringer og inspirere hinanden. Når du har fuldført kurset, får du et flot kursusbevis.

Din opgave som Vild Have-mentor

Som uddannet Vild Have-mentor stiller du din viden til rådighed for andre ved at arrangere mindst et og gerne flere lokale arrangementer, der skal inspirere endnu flere til at give biodiversiteten et løft. Det kan være, at du viser din vilde have frem, arrangerer guidede ture i lokalområdet for at tjekke biodiversiteten ud, eller at I sammen laver kvashegn og insekthoteller.

Hvornår?

Der vil være to kurser i efteråret 2021 og to kurser i foråret 2022.

Dato og sted for efteråret er:

12. august kl. 16.00-20.30 i Jyderup

19. september kl. 10.00-14.30 i Holbæk

Datoerne for foråret offentliggøres på et senere tidspunkt lige her.

Tilmelding

Tilmelding foregår ved at udfylde skemaet her. Tilmeldingsfrist for kurset i august er 8. august og 10. september for kurset i september.

Kurset er for alle – nybegyndere som garvede. Send os din tilmelding sammen med et par linjer om, hvorfor du vil være Vild Have-mentor og lidt om din baggrund inden for natur og have senest hurtigst muligt, men senest den 8. august 2020. Der er et begrænset antal pladser, som bliver fordelt efter først-til-mølle

Kilde: Redaktionen