Børnehuset Galaxen søger pædagoger, der også vil arbejde bredt med kultur

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Børnehuset Galaxen har vi lige nu spændende muligheder i spil. Vi har nemlig fået tildelt en pulje til ansættelse af mere pædagogisk personale i vores børnehus. Puljen er tildelt de næste 3 år og stillingerne er derfor tidsbegrænsede. Timerne er tænkt som en opnormering i huset, og derfor er vi nu på udkig efter endnu en dygtig pædagog på 32 timer samt en dygtig barselsvikar på 37 timer – begge stillinger til vores vuggestue.


Vi forestiller os, at du: 

  • Har fokus på arbejdet med relationer og har fokus på børnefællesskabet
  • Kan lide at have et tæt forældresamarbejde
  • Har interesse for – eller vilje til, at lære om arbejdet med børn i udsatte positioner
  • Gerne har kendskab til ICDP, hvis ikke giver vi dig uddannelsen

 

Hvem er vi i Børnehuset Galaxen

Vi er et børnehus der drømmer om at arbejde bredt med kultur, og vi er nysgerrige på og har interesse for forskellige kulturer. Vi ser dette som mangfoldighed og en styrke og det inddrages i vores dagligdag. 

Vi arbejder med relationer, sprog og dannelse – trivsel, udvikling og læring. Vi sætter høj pris på nærvær og stjernestunder, hvor vi møder børnene på deres niveau. Vi har fokus på børnenes leg og bestræber os i at skabe miljøer, hvor børnene lærer gennem leg. 

Gode relationer og venskaber er noget af det vigtigste for børnenes udvikling og trivsel. Vi arbejder derfor med børnefællesskaber der kan understøtte barnets sociale kompetencer gennem leg og planlagte aktiviteter. Vores mål er at skabe et miljø, hvor børn kan få en god og tryg start på livet, og lægger samtidig vægt på, at når børn forlader Galaxen, er det som glade og hele børn, der er nysgerrige og parate til at indgå i et fællesskab. 

I Galaxen arbejder vi ligeledes med dannelse, ved at vise børnene vejen og som voksne være gode rollemodeller, der afstemmer os i forhold til børnene. 

Vi bestræber os på, at vores børn tager nogle gode værdier med sig og er empatiske, sociale børn, der lytter, bidrager til – har respekt og tager ansvar for andre.

 

Har du lyst at høre mere?

Du er velkommen til at komme på besøg og få svar på de spørgsmål du måtte have. Kontakt pædagogisk leder, Maria Sohn på tlf. 72 36 62 60 og aftal nærmere.

På vores hjemmeside kan du komme en tur med rundt i huset via videofortællinger, og kan samtidig læse mere om Børnehuset Galaxen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ansøgningsfrist
19. december

Samtaler
21. december

Opstart
1. februar

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Elmegården, 56, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953152

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet