Børnehuset Sølyst søger to fagligt, velfunderede pædagoger til vuggestue og børnehave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger to fagligt, stærke pædagoger på 35 - 37 timer om ugen, der vil vokse sammen med os. Vi er et spændende hus med en natur-bevægelse og mat/science profil, som er i gang med en spændende byggeproces. Et helt nyt børnehus står klar til indflytning maj 2024.


Kom og bliv en del af et spændende børneliv i naturskønne omgivelser!
Børnehuset Sølyst er et integreret børnehus med to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på målrettede, pædagogiske indsatser med engagerede og nærværende voksne. I vores tilgang til børnene prioriteres anerkendelse og medbestemmelse, hvilket for os betyder masser af omsorg og hensyn til det enkelte barns læring og udvikling.

Vi har også en inklusionspædagog ansat, som giver feedback og hjælp i forhold til handleplaner og børn i særligt udsatte positioner.


Vi søger to pædagoger, som blandt andet:

  • Er en motiverede drivkraft 
  • Er relationskompetente
  • Er initiativrige og kan føre ideerne ud i livet 
  • Trives med at tage ansvar 
  • Kan samarbejde på tværs af stuer og afdelinger


Vi tilbyder dig
En professionel arbejdsplads, der vægter høj faglighed og fokus på opgaveløsning. Dine kollegaer bidrager til et positivt og humørfyldt miljø, hvor det prioriteres højt at skabe en aktiv og faglig velbegrundet hverdag for børnene. Et forældresamarbejde, hvor vi i gensidig respekt og fællesskab, skaber trivsel og udvikling for det enkelte barn og gruppen. Vi bruger bl.a. ICDP og sanse-motorik som pædagogisk redskab for arbejdet med den ’Ny Styrket Læreplan’, og er en arbejdsplads med et særligt fokus på det enkelte barns sprogudvikling i alderen 0-6 år. 

Som ny medarbejder i huset, er du med til at implementere den Ny Styrket Læreplan for dagtilbuddet i kommunen, du får en uddannelse i ICDP og sansemotorik.

Dagtilbud Katrinedal består af ni børnehuse samt dagplejen, hvor vi samarbejder på tværs og lærer af hinanden – både på ledelses– og medarbejderniveau. Vi arbejder ud fra Holbæk Kommunes Børne– og Ungdomspolitik samt strategien for Fremtidens Dagtilbud og Inklusionsgrundlag.
 
Mødekultur i Sølyst
Der afholdes i gennemsnit to aftenmøder om måneden, udviklingsmøde fra kl. 16.30 – 19.30 samt team/stuemøde fra kl. 16.30 – 18.30. Derudover samles vi en gang om året til en pædagogisk lørdag for hele huset. Vi afholder forældresamtaler en gang om året eller efter behov. 

Din personlige forberedelse foregår i børnehusets åbningstid, medmindre andet aftales.

Din nærmeste leder er den pædagogiske leder i huset, Lotte Sørensen, der afholder MUS – og feedbacksamtaler og har det daglige ledelses– og personaleansvar.
 

Har du lyst til at vide mere? 
Du er velkommen til at kontakte leder, Lotte Sørensen, på tlf. 72 36 59 64 for at få svar på dine spørgsmål. 
På vores hjemmeside https://dagtilbudskovvejen.holbaek.dk/boernehuse-og-dagplejen/boernehuset-soelyst/ kan du opleve meget mere om vores hus.
 
Ansøgningsfrist
24. november 2023.

Samtaler
28. november 2023.

Opstart
1. januar 2024.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 73.700 indbyggere og 4.930 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Ellebjergvej, 31B, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5937532

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet