Er du den vi søger? I Børnehuset Galaxen har vi et spændende job lige netop til dig!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har fået en pulje til mere pædagogisk personale i daginstitutioner. Puljen er tildelt de næste 3 år og stillingerne er derfor tidsbegrænsede. Timerne er tænkt som en opnormering i huset.

Vi søger en pædagog på 32 timer til vores vuggestue og en pædagog på 35 timer til vores børnehave, der

  • Har fokus på arbejdet med relationer og har fokus på børnefællesskabet
  • Kan lide at have et tæt forældresamarbejde
  • Har interesse for, eller vilje til, at lære om arbejdet med børn i udsatte positioner
  • Gerne har kendskab til ICDP, og hvis ikke, tilbyder vi dig uddannelsen

 
Hvem er vi i Børnehuset Galaxen?
Vi er et børnehus der drømmer om at arbejder bredt med kultur, og vi er nysgerrige og har interesse for forskellige kulturer. Vi ser dette som mangfoldighed og en styrke, og det inddrages i vores dagligdag. 

Vi arbejder med relationer, sprog og dannelse - trivsel, udvikling og læring. Vi sætter høj pris på nærvær og stjernestunder, hvor vi møder børnene på deres niveau. Vi har fokus på børnenes leg og bestræber os i at skabe miljøer, hvor børnene lærer gennem leg. 

Gode relationer og venskaber er noget af det vigtigste for børnenes udvikling og trivsel. Vi arbejder derfor med børnefællesskaber, der kan understøtte barnets sociale kompetencer gennem leg og planlagte aktiviteter. Vores mål er at skabe et miljø, hvor børn kan få en god og tryg start på livet. 

Vi lægger vægt på, at når børn forlader Galaxen er det som glade og hele børn, der er nysgerrige og parate til at indgå i et fællesskab. I Galaxen arbejder vi ligeledes med dannelse, ved at vise børnene vejen og som voksne være gode rollemodeller, der afstemmer os i forhold til børnene. Vi arbejder for at børnene får en adfærd, så de kan agere i forskellige arenaer og situationer. 

Vi bestræber os på, at vores børn tager nogle gode værdier med sig og er empatiske, sociale børn der lytter, bidrager til samt har respekt og tager ansvar for andre.

 

Er dette lige netop dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning!
Kontakt pædagogisk leder, Hanne Dehn på tlf. 72 36 51 72 hvis du har spørgsmål til stillingen. Du er også meget velkommen til et besøg i Galaxen – kontakt os for at aftale nærmere.


Ansøgningsfrist
7. juni 2023.

Samtaler
14. juni 2023 fra kl. 16.00 

Opstart
1.august 2023.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Elmegården, 56, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://holbaek.career.emply.com/ad/er-du-den-vi-soger-i-bornehuset-galaxen-har-vi-et-spaendende-job-lige-netop-til-d/lnfyrb/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5833900

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet