Jyderup Fængsel: Enhedsleder søges til Jyderup Fængsel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vores mangeårige leder går på pension, søger Jyderup fængsel en ny køkkenleder til produktionskøkkenet, som kan og har lyst til at bruge sine fagligheder til at indgå i den daglige produktion og drift af produktionskøkkenet samt indgå i institutionens samlede ledelse.

Teamet beskæftiger kvindelige indsatte med produktion af mad til arresthuse samt undervisning i AMU kurser. Der er tilknyttet 2 kokke, samt 2 ernæringsassistenter i køkkenet. Du vil komme til at referere til enhedschefen for beskæftigelsesafdelingen i fængslet.

Du skal i hverdagen sørge for at give faglig sparring til dine medarbejdere, således at du bidrager til den fortsatte faglige udvikling. I det arbejde vægter vi din faglige ledelse højt og evnen til at få det bedste frem i medarbejderne og indsatte.

Derudover skal du

 • sikre effektive processer og fælles standarder, der skaber resultater med rette kvalitet og med opgaven i centrum.
 • anerkende positiv opgaveløsning og følger op på uhensigtsmæssig opgaveløsning.
 • være garant for de rette værdier og et højt fagligt niveau.
 • sikre og optimere driften gennem planlægning, målsætning, ressourcestyring, prioritering og opfølgning
 • sikre at reglerne ved driften af en produktionskøkken er overholdt.
 • være kontaktperson i forhold til fødevarestyrelsen.
 • være ansvarlig for produktionsstyring mm.
 • være MUS-ansvarlig for dit team.
 • være forberedt på en del mødeaktivitet.
Om dig

 • Du er uddannet kok eller ernæringsassistent
 • Du har erfaring som køkkenleder/chef
 • Du er indstillet på og har evner for tværfagligt samarbejde med forskellige faggrupper
 • Du er initiativrig, alsidig, fleksibel og arbejder løsningsorienteret
 • Du er ansvarsbevidst og beslutsom
 • Arbejder struktureret og systematisk
 • Du har et positivt menneskesyn
Vi forventer at,

du, såfremt du ikke allerede er uddannet værkmester eller fængselsbetjent, er indstillet på at gennemføre Kriminalforsorgens 2 årige værkme­steruddannelse. Du kan læse mere om optagelseskravene, herunder kravene til fysisk test, på www.bliv-fængselsbetjent.dk.

Uddannelsen foregår langt størstedelen af tiden i fængslet. Derudover vil der være skoleophold på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød. Der er løn under hele uddannelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Under uddannelsen som værkmester, bliver du ansat som tjenestemand på prøve. Lønindplaceringen sker i løngruppe 3 (værkmestre med relevant faguddannelse). Du vil samtidig modtage et funktionsvederlag for at være fungerende enhedsleder.

Hvis du allerede er uddannet fængselsbetjent eller værkmester, indplaceres du som enhedsleder i løngruppe 6. Hvis du ikke er uddannet fængselsbetjent eller værkmester i forvejen, vil du først blive indplaceret i løngruppe 6, når du har gennemført uddannelsen som værkmester.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdstiden er fordelt på dagstjeneste mandag til fredag i tidsrummet 07.30 – 15.00. Der er ikke weekendarbejde.

Det er en forudsætning for ansættelsen som enhedsleder, at du kan sikkerhedsgodkendes af PET, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Jyderup Fængsel, Søbæksparken 136, Jyderup.

Jyderup Fængsel er en del af Institution Nordvestsjælland. Jyderup Fængsel har plads til 146 indsatte i Danmarks eneste kvindefængsel.

Læs mere om Jyderup Fængsel på www.sfjyderup.dk.

Institution Nordvestsjælland er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke), og Områdekontoret på Sjælland. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt, og at du dermed kommer i betragtning til de ledige stillinger.

Ansøgningsfristen er den 6. september 2023.

Som tjenestemand skal du inden ansøgningsfristens udløb den 6. september 2023 uploade din ansøgning samt anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse. Bedømmelsen uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 12. september 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Kenni Lyngberg, tlf. 7255 2333 eller nuværende enhedsleder i køkkenet Henrik Drejer, tlf. 7255 2256.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Jyderup Fængsel, Søbæksparken 136, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=171681&DepartmentId=8535&MediaId=2733&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5895029

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet