Jyderup Skole søger dygtig dansklærer med betydningsfuld rolle i skolens ressourceteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Træd med ind på mellemtrinnet – power, udvikling og glade fællesskaber 

”Jeg er vildt glad for at være lærer! Jeg kalder mellemtrinnet for ’dreamteamet’. Det der er det gode ved mellemtrinnet, er vores teamsamarbejde, viljen til fællesskab og at alle tager ansvar. Det er vigtigt for os at alle kompetencer kommer i spil og bruges konstruktivt. Vi arbejder hele tiden i proces og er opmærksomme på italesættelse af trivsel og den faglig progression”

-Gitte, en af dine kommende kollegaer og lærer på mellemtrinnet 

Stillingen: Dansklærer med klasselærerfunktion og rødder i ressourceteamet
Vi tilbyder dig en god dansklærerstilling på mellemtrinnet med klasselærerfunktion i pågældende 4. klasse.  

Herudover ønsker vi, at du også rummer specialpædagogiske kompetencer, som f.eks. erfaring som AKT-lærer eller inklusionsvejleder. Du skal nemlig indgå i vores ressourceteam, der varetager mange opgaver og en af dem, vi ser dig overtage, er sammen med klasselæreren i hver klasse på mellemtrinnet, at stå for den ugentlige trivselstime. 

På mellemtrinnet er vi i fuld gang med et projekt om at skabe læring og trivsel gennem bevægelse. Projektet hedder Fit First, og er et koncept med højintense og involverende idrætsaktiviteter. Vi forestiller os at du nysgerrig på projektet og vil være med til at forme og skabe sammen med teamet. 


Vi søger dig med et bankende hjerte for udvikling, trivsel og dannelse
Dig, der tør tænke ud af den daglige praksis. Dig, der med nysgerrighed og solid faglighed udfordrer hverdagsstrukturen. Dig, der har lyst at være en del af og bidrage til spændende arbejdsmiljø sammen med dygtige kollegaer, der ligesom dig, er medskaber på skolens retning.

Du har et godt og smittende humør, tænder på faglig sparring og professionelt samspil og så vokser du af at være i de gode og tillidsfulde samarbejder sammen med mange gode, rare og sjove kollegaer.


Medarbejderne på Jyderup Skole fortæller om hinanden:

  • Fagligt dygtige kollegaer med et stort engagement
  • Vi passer godt på hinanden
  • Der er en god tone præget af lethed og glæde
  • Vi vil det venlige, respektfulde og fællesskabet
  • Vi er optaget af vores elever og ønsker at være lydhøre overfor dem
  • Vi trives i kreativitet, er nysgerrige og legende


Kort og godt om Jyderup Skole
Jyderup Skole er en levende og nysgerrig folkeskole med 410 børn og unge fra 0. – 9. klasse, 50 dygtige lærere og pædagoger, ressourceteam, fælles administration, ledelse, teknisk service samt en aktiv skolebestyrelse.

Vi udfordrer vores kendte hverdag og vores nuværende struktur, hvilket bl.a. betyder, at alle afdelingsteams selv lægger skema ud fra teamets egne faglige og pædagogiske vurderinger, så vores elever mødes af den bedst tænkelige skoledag.

Al undervisning foregår i klokketimer – det kræver gode kreative ideer, og så har vi i samarbejde med elever og forældre valgt at fastholde en kort skoledag, der giver plads til flere timer med flere voksne. Det tror vi på styrker det faglige niveau.

Vi har et ressourceteam tilknyttet skolen, der løser mangeartede opgaver indenfor sparring, vejledning og AKT. I teamet møder du skolens forskellige ressourcer fra vejledere til ressourcepædagog. Ressourceteamet er i gang med at udvikle på overgangen fra specialtilbud til mellemform.

Omkring os har vi egen skoleskov og højt til himlen, god adgang til tog, bus og ture ud i verden, attraktive udemiljøer og indenfor – både nyere og også mere historiske rammer. Personalerummet er varmt og rart, og i ’forberedelsen’ egen station og masser af kollegasamhørighed. 


Skal vi lave skole sammen?
Så kom på kaffebesøg og oplev Jyderup Skole! Ring til pædagogisk leder på mellemtrinnet, Birgitte Malmstrøm på tlf. 72 36 73 88 eller skoleleder, Rikke Søndergaard på tlf. 72 36 57 12 og aftal en tid – vi vil glæde os til at møde dig, inden du sender din ansøgning afsted.

På vores facebookside kan du opleve små hverdagshistorier. 
 
Vi glæder os til at høre dig!


Ansøgningsfrist
23. november 2023.

Samtaler
27. november 2023.

Opstart
1. januar 2024.


Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 73.700 indbyggere og 4.930 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Holbækvej, 108, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5937609

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet