Lærere til Buerup skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Ønsker du at være lærer på en hyggelig landsbyskole med stor lokal opbakning? Så er chancen her. Buerup Skole søger to ny lærere, som kan undervise i matematik, N/T, engelsk og tysk samt almindelige skolefag. Begge stillinger er fuldtidsstillinger. Buerup Skole er en lille skole i landdistriktet med udsigt over Danmarks 4. største sø, Tissø. Vi ligger i et naturskønt område præget af bakker, marker og skov. På toppen af en af bakkerne ligger Buerup Skole, som er en et-sporet folkeskole med ca. 85 elever fordelt i 0.-6. klasse. På Buerup Skole bliver du kollega med 7 andre lærere, en børnehaveklasseleder, pædagoger og pædagogmedhjælpere samt skolesekretær og skoleleder. Buerup Skole har dygtige, engagerede medarbejdere, hvis professionelle faglighed og skøn lægges til grund for undervisningen. Du kan læse mere om Buerup Skole på https://buerupskole.aula.dk/

Din profil

Vi har brug for lærere, der brænder for matematik- og naturfagsundervisningen og for sprogundervisningen (engelsk-tysk). Andre linjefag kan også være relevante. På Buerup Skole lægger vi vægt på høj faglighed og på elevtrivsel. Vi bruger LP som grundlæggende arbejdsredskab og er gået i gang med co-teaching i undervisningen. Den undersøgende og praksisnære tilgang til undervisningen er i højsædet hos os. Naturen og udeområdet omkring Buerup Skole er noget helt særligt. Vi har multibane, bålhytte, undervisningshytte, udekøkken mv. og adgang til boldbaner. Så hvis du brænder for at bruge udemiljø i undervisningen, får du ekstraordinære muligheder for det her hos os.

Derfor skal du vælge os

Vi er stolte af Buerup Skole fordi, skolestørrelsen giver os mulighed for at skabe en skole med plads til forskellighed, rummelighed og respektfuldhed. De små klassestørrelser giver mulighed for nærvær og tryghed og vi har et stort socialt læringsmiljø. Derfor ligger vi usædvanligt højt i de årlige nationale trivselsmålinger. Vi værner om de gode traditioner og har mange planlagte fælles oplevelser, emneuger og udflugter og også et godt samarbejde om brobygningen med den lokale børnehave og med Høng Skole, der er overbygningsskole. Vi har en forældregruppe, der bakker op om landsbyens folkeskole, og der er stor tilslutning til vores arrangementer.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter overenskomst. Forud for ansættelse indhentes straffe- og børneattest.

Hvis du vil vide mere

Oplysninger om stillingerne og aftale om besøg på skolen fås ved henvendelse til konstitueret skoleleder Pernille Kjellberg på telefon 51442416.

Ansøgning

Hvis du er interesseret, glæder vi os til at modtage din ansøgning med relevante bilag. Ansøg jobbet vi knappen "Ansøg dette job" senest fredag d. 2. juni 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 23.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst. Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på. Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur. Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed. Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere. Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/ Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge. I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest. Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=13be639d)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kalundborg Kommune, Buerupvej, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=13be639d&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835345

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet