Pædagog Bakkerup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du det fyrtårn vores børn og unge har brug for i deres hverdag? Er du på udkig efter et job, hvor opgaven er at hjælpe og støtte udsatte og sårbare børn og unge, der har hjem på et opholdssted? Evner du at vise en retning og skabe ro og struktur? Har du lyst til et job, hvor høj faglighed, kvalitet og stolthed går hånd i hånd? Så er du måske vores nye medarbejder på Søbæk opholdsstedet Bakkerup.

Om Behandlingsstederne Søbæk Siden 1985 har Behandlingsstederne Søbæk tilbudt skræddersyede løsninger til børn og unge med specialpædagogiske behov. Alle tilbud har den fælles målsætning at afdække og udvikle barnets/den unges potentiale for at skabe den bedst mulige tilværelse.

Behandlingsstederne Søbæk har følgende bo- og opholdssteder:

På de enkelte opholdssteder bor børn/unge med sociale, psykiske eller neurologiske udfordringer, såsom stress, angst, borderline, ADHD, depression og selvskadende adfærd mv.
Fælles for beboerne er, at de alle har et intensivt støttebehov.

Du vil blive tilknyttet opholdsstedet Bakkerup, hvor vi grundet en nylig ændring af målgruppen, udvider vores personalegruppe markant.

På Bakkerup er målgruppen unge, der har brug for massiv og tæt personalekontakt. Det kan være unge, der kommer fra psykiatrien, unge der ikke kan rummes andre steder og som har oplevet massive svigt, enten i tidligere anbringelser eller i hjemmet. Der arbejdes mentaliserende ud fra en miljøterapeutisk referenceramme, hvor genkendelighed, tydelighed, struktur og autentiske voksne er grundstenene i vores pædagogiske arbejde. Grundet den kompleksitet som målgruppen har, er du heller aldrig alene på vagt, da normeringen er udarbejdet ud fra kompleksiteten, ligesom vi både har vågen og sovende nattevagt i huset

Hvad er dine opgaver?

Din opgave vil være at indgå i et team med andre dygtige medarbejdere, der skal hjælpe og støtte de børn/unge, der bor på Bakkerup. Du vil blive tilknyttet som kontaktperson for et eller flere børn, altid i fællesskab med en anden kollega, og du vil være en vigtig del af alle de unges dagligdag.

Hvem er du?

Du kan være pædagog, sygeplejerske, SSA eller noget helt fjerde med erfaring indenfor arbejdet med sårbare børn og unge. Måske har du erfaring fra Socialpsykiatrien eller fra døgnregi og er fagligt velfunderet. Måske har du kendskab og erfaring med rusmiddelbehandling. Måske er du helt nyuddannet pædagog.
Vigtigst af alt er, at du:

 • hviler i dig selv og din faglighed
 • er rummelig og udstråler en ro som vores børn og unge kan læne sig op ad
 • kan skabe struktur i de unges hverdag omkring tid, sted og opgaver
 • kan dokumentere din pædagogiske indsats
 • brænder for at arbejde med målgruppen, og du er dygtig til relation og kommunikation
 • har modet til at kigge på dig selv i relationen med de unge
 • er en teamplayer, men evner at træffe selvstændige beslutninger, når dette er påkrævet

Du vil indgå i en vagtplan, hvor arbejdstiden ligger om dagen/eftermiddagen/aftenen – periodisk nat samt weekend- helligdage og ferier. Vi kræver ren børne- og straffeattest samt almindelig kørekort.

Hvad får du?

Udover en hverdag fyldt med mening, får du en :

 • arbejdsplads med fokus på høj faglighed i vores pædagogiske indsats
 • arbejdsplads med kreativitet, engagement og humor
 • solid mentaliseringsbaseret tilgang som fundament i vores hverdag
 • nærværende ledelse som understøtter selvledelse
 • løn efter kvalifikationer, god pension & sundhedsforsikring
Du vil blive tilknyttet et primært opholdssted, som vil være din base, men vil samtidig få mulighed for at udvikle dig indenfor andre områder ved at have vagter på tværs.

Ansøgning Der søges med startdato hurtigst muligt. Ansøgningerne vil derfor blive behandlet efterhånden som de modtages og ansættelsessamtalerne holdes løbende.

Til ansættelsessamtalen vil du få mere specifik information om de enkelte opholdssteder, og der kan tales ind i, hvor dine kompetencer og interesser vil passe bedst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Opholdsleder Lasse Nielsen på tlf. 51213052. Du kan læse mere om os på Behandlingsstederne Søbæks hjemmeside. www.soebaek.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SØBÆKSKOLEN ApS, Søbæksparken , 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955121

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet