Pædagogisk leder søges til Børnehuset Galaxen i Jyderup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vores pædagogiske leder gennem mange år har valgt at gå på efterløn, har vi stillingen som pædagogisk leder til Galaxen, Område Katrinedal ledig. 

Galaxen er et af to børnehuse i Jyderup. Vores hus er af nyere dato og beliggende tæt på Jyderup skole. Vi er ca. 100 børn og 18 medarbejdere fordelt på 2-3 vuggestuegrupper og 3-4 børnehavegrupper. Vi har dejlige fællesrum, madordning og en fantastisk legeplads. 

Vi har brug for en leder som er synlig for børn, medarbejdere og forældre i hverdagen. 

En leder som kan lytte, undres, gå forrest, understøtte og tage beslutninger på et belyst grundlag. En leder som sammen med medarbejdere kan sikre en tydelig pædagogisk retning for huset. 

Som et af samlet 5 børnehuse i Holbæk kommune, har vi fået tildelt ekstra ressourcer til en generel opnormering de næste 3 år, derfor vil man opleve at vores grundnormering er lidt højere end i de andre børnehuse i området. 

Holbæk kommunes dagtilbud, er delt op i 3 områder, med hver deres områdeleder. Dagtilbud Katrinedal, som er et af de 3 områder består af børnehuse i Jyderup, Mørkøv, Svinninge, Gislinge, Hagested, Tuse, Udby samt en dagpleje.  

Som kommende pædagogisk leder vil du opleve at træde ind i et arbejdsfællesskab med 8 andre pædagogiske ledere og en områdeleder. Vi tror på at forskellighed i lederteamet er en af vores styrker. Vi formår at sætte fokus på hinandens styrker og arbejder målrettet på at støtte hinanden, for at sikre de bedst mulige udviklingsvilkår for alle børn i området.

Hele Dagtilbud Katrinedal arbejder med ICDP og fælles kompetenceudvikling. Vi er et område der lægger vægt på mulighed for særkende for de enkelte børnehuse. Men der er også opgaver, vi mener giver mening at gennemføre sammen. Der vil være mulighed for administrativ understøttelse fra områdets administrative center.

  • Du er uddannet pædagog
  • Du har mod på ledelse og gerne ledelseserfaring fra lignende stilling
  • Du har en stærk pædagogisk faglighed og har erfaring fra dagtilbud. Derudover har du en adfærd, der er anerkendende og medinddragende.
  • Du er synlig og tilgængelig, og vægter gode relationer til både børn, forældre og medarbejdere
  • Du har en diplomuddannelse i ledelse eller har lyst til at tage den
  • Du har mod på og kompetencer til at iværksætte og følge op på relevante handlinger
  • Du har fokus på at udvikle et professionelt arbejdsmiljø

Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse den 1. marts 2024. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi indhenter altid børneattest og referencer inden endelig ansættelse. 

Ansøgningsfrist den 24. januar 2024, med ansættelsessamtaler 1 runde den 26. januar 2024 og anden runde den 31. januar 2024.

Har stillingen interesse og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte områdeleder Ziska Seirup på zise@holb.dk er på 7236 6377.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Elmegården 56, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5971921

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet