"Skab en god skolestart og lev dit indskolingshjerte ud som lærer på Jyderup Skole"

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Det er virkelig rart at være ny medarbejder her på Jyderup Skole. Det er en meget rummelig skole – både for os kollegaer, men også for vores elever. Det er rart at blive modtaget så varmt, som jeg egentlig er blevet” – Nicoline, lærer 

Kære lærer, banker dit indskolingshjerte for at give dine elever den bedste start på skolelivet?
På Jyderup Skole har vi lige nu to gode, ledige stillinger i indskolingen. Den ene stilling er med opstart af kommende 1. klasse, den anden stilling i kommende 3. klasse – begge stillinger er med klasselærerfunktion. 

Vi er på udkig efter dig, der kan undervise i matematik og/eller dansk som basisfag, og som generelt er vild med ’årgangstanken’ og den brede undervisning, idet meget af undervisningen foregår på tværs af de to klasser på årgangen. 

Vi er glade for anderledes undervisning, projekter og værksteder. Det samme er du, og sammen tænker vi ud af boksen, og er nysgerrige på at prøve nye løsninger. Du får et tæt kendskab til dine elever på hele årgangen, og ser og er der for alle børn. 

Du har specialpædagogiske kompetencer og erfaring med børn med særlige behov, sætter social trivsel højt på dagsordenen og arbejder fokuseret med relationsdannelse. Der bliver en del af stærke og velfungerende tværgående samarbejder – gode og humoristiske teams med dygtige medarbejdere, fælles forberedelse og kollegialt ansvar, der vil ’det hele barn’. 

På Jyderup Skole søger vi de helt rigtige mennesker, der med begejstring, tydelighed og robusthed har lyst til at skabe en god skole for vores elever og en attraktiv arbejdsplads for dig og dine kollegaer. Mennesker med et godt og smittende humør, der tænder på faglig sparring og professionelt samspil og som vokser af at være i gode og tillidsfulde samarbejder med mange gode kollegaer.

”Der er stor tillid og frihed fra ledelsen i planlægningen af undervisningen, det er rigtig godt. Vi har også en pæn del pædagogisk personale med i timerne og så har vi helt fastlagte teams-møder. Det betyder, at vi altid har tid til at vende hverdagen sammen i teamet” – Helle, lærer 

Det kan du (også) glæde dig til:

Skønne klasser båret af yderst velfungerende team, som deler udsyn og børneperspektiv – teams, der arbejder med stærk faglighed i et samarbejde båret af gensidig respekt og sympati. 

Teams, der arbejder på tværs af årgangen, du kommer dermed sjældent til at stå alene som underviser – der er oftest to voksne i klassen. Teams, der også giver sig tid til samtale og dialog med forældre, hvilket har betydet et vellykket samarbejde mellem skole og hjem.

”Vi tror på at forskellighed er en styrke og det er utroligt vigtigt at vi omfavner den forskellighed – vi har alle sammen noget at byde ind med til fællesskabet” – Birgitte, pædagogisk leder

Det bygger vi på nu og i det nye skoleår

På Jyderup Skole er vi ambitiøse på vores elever og medarbejderes vegne. Vi vil være en skole, der danner og uddanner hele mennesker i gode, faglige og sociale fællesskaber, og har dermed iværksat flere pædagogiske udviklingstiltag, der skal styrke vejen dertil: 

  • Fokus på fællesskaber, faglig trivsel og udvikling af venskabsklasser fra 0. – 9. årgang 
  • Skolens nye motto skal leves og mærkes: ”Lyst til at være her’ – lyst til at lære mer’”
  • Vi arbejder med praktisk undervisning på alle årgange og især i udskolingen, hvor vi uddanner praksis-lærere og har ansat en bygningssnedker
  • Interaktion med lokalsamfundet – vi kigger ind et nyt og aktivt skoleår, der bl.a. byder på Idrætsdag, Kulturnat i Jyderup og opstart af et spændende samarbejde med byens lokalforum og trivselsfabrikken
  • Vi har styrket vores fraværsindsats og arbejder ud fra devisen, at alle har en værdifuld plads i fællesskabet – vi lægger mærke til, når en elev mangler
  • Forældreworkshop med indflydelse på skolens udvikling og retning

Kort og godt om Jyderup Skole
Jyderup Skole er en levende og nysgerrig folkeskole med 410 børn og unge fra 0. – 9. klasse, 50 dygtige lærere og pædagoger, ressourceteam, fælles administration, ledelse, teknisk service samt en aktiv skolebestyrelse.

Vi udfordrer vores kendte hverdag og vores nuværende struktur, hvilket bl.a. betyder, at alle afdelingsteams selv lægger skema ud fra teamets egne faglige og pædagogiske vurderinger, så vores elever mødes af den bedst tænkelige skoledag.

Al undervisning foregår i klokketimer – det kræver gode kreative ideer, og så har vi i samarbejde med elever og forældre valgt at fastholde en kort skoledag, der giver plads til flere timer med flere voksne. Det tror vi på styrker det faglige niveau.

Omkring os har vi egen skoleskov og højt til himlen, god adgang til tog, bus og ture ud i verden, attraktive udemiljøer og indenfor – både nyere og også mere historiske rammer. Personalerummet er varmt og rart, og i ’forberedelsen’ egen forberedelsesplads og godt med kollegasamhørighed. 

Skal vi lave skole sammen?
Kom og oplev skolen og få gode svar på dine spørgsmål. Kontakt pædagogisk leder i indskolingen, Charlotte Jensen på tlf. 72 36 75 93 eller pædagogisk leder på 2. årgang og mellemtrinnet, Birgitte Malmstrøm på tlf. 72 36 73 88 og aftal nærmere. 

I din ansøgning må du gerne forholde dig til følgende:

  • Motivation: Hvorfor er stillingen og Jyderup Skole interessant at søge til
  • Match: Personlige værdier og det faglige match
  • Mit bidrag: Hvad er det du kan og hvor kan du tilføre værdi til Jyderup Skole

vores facebookside kan du opleve små berigende historier fra hverdage – kig forbi og lær os lidt bedre at kende. 
 
Vi glæder os til at høre dig!

Ansøgningsfrist
21. juni 2024.

Samtaler
Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Opstart 
1. august 2024. 

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Holbækvej 108, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065878

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet