Socialrådgiver søges til Jyderup Fængsel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at gøre en forskel og blive en del af et stærkt fagligt team med kompetente kollegaer? Så er det måske dig vi søger i Jyderup Fængsel.

Du skal have solidt kendskab til motivationsarbejde, samt gode relations- og kommunikationskompetencer, hvor du vil være i stand til at fremstå konfliktnedtrappende, tydelig, klar og vedholdende såvel verbalt som nonverbalt. Du ser det som en naturlig del af arbejdet at motivere den indsatte til opgaver af varierende karakter.

Du vil bl.a. skulle varetage opgaver indenfor:

 • Koordinering af den socialfaglige indsats i samarbejde med klienter og øvrigt personale
 • Udarbejdelse af LS/RNR screeninger
 • Udarbejdelse af afsonings- og handleplaner på klienterne
 • Tæt samarbejde med kommunerne i forbindelse med God Løsladelse
 • Sparring med det øvrige personale vedrørende socialfaglige indsatser
Vi forventer af dig:

 • At du er uddannet socialrådgiver, eller har lign. relevant uddannelse
 • At du har interesse for det socialfaglige område og ønsker at arbejde med administrative arbejdsopgaver inden for sagsbehandling
 • At du har en god kontakt og indlevelsesevne, kombineret med evnen til at være grænsesættende
 • At du kan arbejde systematisk, målrettet og helhedsorienteret
 • At du er særdeles velformuleret i skrift og tale
 • At du besidder stor selvstændighed, ansvarlighed og robusthed
 • At du har gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde, men også evner at arbejde selvstændigt
 • At du er positiv og har humoristisk sans
Vi lægger vægt på:

At du har lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med henblik på at varetage socialfaglige opgaver og deltage i arbejdet vedrørende fuldbyrdelse af straf, samt behandling af de indsatte.

Du skal kunne se dig selv i rollen som faglig vejleder for de indsatte og sparringsperson for kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Endvidere er det afgørende, at du har et positivt og anerkendende menneskesyn.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Et alsidigt og udfordrende job
 • Fleksible arbejdstider
 • En spændende arbejdsplads
 • Høj grad af tværfagligt samarbejde
Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse 1. juli 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Hvis du er uddannet socialrådgiver, sker ansættelse og aflønning efter gældende fællesoverenskomst (LC/CO10-fællesoverenskomsten), samt organi­sationsaftale for socialrådgivere i staten.

Hvis du er uddannet socialformidler, sker ansættelse og aflønning efter gældende fællesoverenskomst (OAO-STAT-fællesoverenskomsten), samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, it-medarbejdere og laboranter (HK).

Hvis du har en anden uddannelsesmæssig baggrund, sker ansættelse og aflønning efter relevant overenskomst i staten.

Som fastansat medarbejder i Kriminalforsorgen skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN)

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Jyderup Fængsel, Søbæksparken 136, 4450 Jyderup.

Jyderup Fængsel er en del af Institution Nordvestsjælland, der foruden Jyderup Fængsel består af arresterne i Holbæk og Kalundborg, samt Nykøbing fængsel, hvortil der også ydes socialrådgiverbistand til sidstnævnte.

Hvem er vi?

Jyderup er et hybridfængsel til kvindeligt klientel med plads til 143 indsatte og består af åbne pladser, lukkede pladser og arrestpladser.

Institutionens medarbejdere udgøres af fængselsbetjente, værkmestre, lærere, pædagogiske assistenter, socialrådgivere, sundhedsfagligt personale, jurister og administrativt personale.

Læs mere om Jyderup Fængsel her

Institution Nordvestsjælland er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke), og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfristen den 16 juni 2023 kl. 12.00

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen tik at kontakte enhedschef Peer Madsen, tlf. 72552267.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Jyderup Fængsel, Søbæksparken 136, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169232&DepartmentId=8535&MediaId=2733&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838709

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet