Socialrådgiver søges til Jyderup Fængsel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis dit hjerte banker for at arbejde med straffuldbyrdelse på et fagligt fundament bestående af helhedssyn, etik, kommunikation og systematisk sagsarbejde, så glæder vi os til at læse en ansøgning fra dig, til stillingen som socialrådgiver i Jyderup Fængsel.

For at lykkes i stillingen skal du være god til at fremme og vedligeholde motivation. Du skal trives i forskellige samarbejdsrelationer til både indsatte og kollegaer, kunne se værdien i at arbejde flerfagligt og du skal kunne se dig selv i en politisk styret organisation.

Du vil bl.a. skulle varetage følgende opgaver:

 • Koordinering af socialfaglige indsatser i samarbejde med indsatte og kollegaer
 • Udarbejde LS/RNR-vurderinger
 • Udarbejde afsonings- og handleplaner sammen med indsatte og kollegaer
 • Samarbejde med kommuner og andre aktører
 • Sparre med det øvrige personale omkring de socialfaglige indsatser
Vi forventer af dig:

 • At du er uddannet socialrådgiver eller tilsvarende
 • At du har flair for at skrive, forstår nødvendigheden af dokumentation og er indforstået med at løse opgaver af administrativ karakter
 • At du har en god indlevelsesevne, kombineret med evnen til at være grænsesættende
 • At du kan arbejde systematisk, målrettet og helhedsorienteret
 • At du trives i din myndighedsrolle
 • At du er velformuleret i skrift og tale
 • At du besidder selvstændighed og ansvarlighed
 • At du har gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde, men også evner at arbejde selvstændigt
 • At du er positiv og har humoristisk sans
Vi lægger vægt på:

At du har lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med henblik på at varetage socialfaglige opgaver og deltage i arbejdet vedrørende fuldbyrdelse af straf samt behandling af de indsatte.

Du skal kunne se dig selv i rollen som faglig vejleder for de indsatte og sparringsperson for kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Endvidere er det afgørende, at du har et positivt og anerkendende menneskesyn.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Et alsidigt og udfordrende job
 • Fleksible arbejdstider
 • En spændende arbejdsplads
 • Høj grad af tværfagligt samarbejde
Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse 1. januar 2024 eller snarest muligt. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Hvis du er uddannet socialrådgiver, sker ansættelse og aflønning efter gældende fællesoverenskomst (LC/CO10-fællesoverenskomsten), samt organi­sationsaftale for socialrådgivere i staten.

Hvis du er uddannet socialformidler, sker ansættelse og aflønning efter gældende fællesoverenskomst (OAO-STAT-fællesoverenskomsten), samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, it-medarbejdere og laboranter (HK).

Hvis du har en anden uddannelsesmæssig baggrund, sker ansættelse og aflønning efter relevant overenskomst i staten.

Som fastansat medarbejder i Kriminalforsorgen skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN)

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Jyderup Fængsel, Søbæksparken 136, 4450 Jyderup.

Hvem er vi?

Jyderup er et hybridfængsel til kvindelige indsatte. Der er plads til 143 indsatte fordelt på åbne pladser, lukkede pladser og arrestpladser.

Institutionens medarbejdere udgøres af fængselsbetjente, værkmestre, lærere, pædagogiske assistenter, socialrådgivere, sundhedsfagligt personale, jurister og administrativt personale.

Læs mere om Jyderup Fængsel her.

Jyderup Fængsel er en del af Institution Nordvestsjælland, der foruden Jyderup Fængsel består af arresterne i Holbæk og Kalundborg, samt Nykøbing Fængsel, hvortil der også ydes socialrådgiverbistand.

Institution Nordvestsjælland er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Intensiv Overvågning (fodlænke), og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfristen er den 23. november 2023 klokken 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 27. november 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Anne Bergstedt på telefonnummer 7255 4553.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Jyderup Fængsel, Søbæksparken , 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5937026

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet