Start skoleåret med os! Jyderup Skole søger lærere med mennesket i centrum

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Start et nyt skoleår sammen med alle os på Jyderup Skole! Vi er på udkig efter flere unikke personligheder til ledige stillinger – dygtige lærere med stærke, personlige værdier, hvor de menneskelige kompetencer naturligt inddrages i mødet med elever, forældre og kollegaer – ja, alle du skal samarbejde med.

Sammen bygger vi et fundament af glæde, fællesskab og tillid, som skal gøre Jyderup Skole til en attraktiv dannelses – og uddannelsesskole for vores elever, samt en attraktiv arbejdsplads for dig og dine kollegaer.


Hvad kommer du med og hvad kan vi lære af hinanden?
Vi søger dig, der som lærer tør tænke ud af den daglige praksis. Dig, der med nysgerrighed og faglighed udfordrer hverdagsstrukturen. Dig, som har lyst til at indgå i et kompetent og spændende arbejdsmiljø sammen med mange dygtige kollegaer, der ligesom dig, er medskaber på skolens retning.

Vi søger lærere med bankende hjerter for udvikling, trivsel og social dannelse, og derfor ser vi på dig og dine personlige kompetencer. Vi søger bredt indenfor fag-faglighed til vores indskoling og mellemtrin, og her vil du også træde ind i en klasselærerfunktion. I fællesskab skaber vi en lærerstilling, du kan trives og udvikles i, og som måske også udfordrer, hvem du som lærer og menneske er. 

Du har et godt og smittende humør, tænder på faglig sparring og professionelt samspil og har lyst til at indgå i et godt og tillidsfuldt samarbejde med mange gode, rare og sjove kollegaer.


Medarbejderne på Jyderup Skole fortæller om hinanden:

  • Fagligt dygtige kollegaer med et stort engagement
  • Vi passer godt på hinanden
  • Der er en god tone præget af lethed og glæde
  • Vi vil det venlige, respektfulde og fællesskabet
  • Vi er optaget af vores elever og ønsker at være lydhøre overfor dem
  • Vi trives i kreativitet og er nysgerrige og legende


Vores gode råd til en kommende kollega:

  • Du kan favne bredt
  • Du er omstillingsparat
  • Du vil samarbejdet
  • Du tager humor med dig på arbejde


Vil du være medskaber på fremtidens Jyderup Skole?
Jyderup Skole er en levende og nysgerrig skole med knap 450 børn og unge fra 0. – 9. klasse, 50 dygtige lærere og pædagoger, fælles administration, teknisk service, ledelse samt en aktiv skolebestyrelse.

Efter sommerferien tager vi hul på tredje år i statens frihedsforsøg ’Børnenes skole’. Vi udfordrer vores kendte hverdag og vores nuværende struktur, hvilket bl.a. betyder, at alle afdelingsteams selv lægger skema ud fra teamets egne faglige og pædagogiske vurderinger, så vores elever mødes af den bedst tænkelige skoledag.

Al undervisning foregår i klokketimer – det kræver gode kreative ideer, og så har vi i samarbejde med elever og forældre valgt at fastholde en kort skoledag, der giver plads til flere timer med flere voksne. Det tror vi på styrker det faglige niveau.

Jyderup Skole er opdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Som lærer tilknyttes du en primær afdeling, hvor vi tilstræber at skabe spændende samarbejdsmuligheder for dig og dine kollegaer, hvor årgangen udgør mindste enhed.

Vi har et ressourceteam tilknyttet skolen, der løser mangeartede opgaver indenfor sparring, vejledning og AKT. I teamet møder du skolens forskellige ressourcer fra vejledere til ressourcepædagog. Ressourceteamet er i gang med at udvikle på overgangen fra specialtilbud til mellemform.


Kom på kaffebesøg i uge 31 og oplev Jyderup Skole
Skal vi starte et nye skoleår sammen? Ja! Ring i uge 31, book en tid og få gode svar på de spørgsmål du måtte have:
 
Pædagogisk leder i indskolingen, Charlotte Jensen på tlf. 72 36 75 93 
Pædagogisk leder mellemtrinnet, Birgitte Malmstrøm på tlf. 72 36 73 88 

– vi vil glæde os til at møde dig, inden du sender din ansøgning afsted.

På vores facebookside kan du opleve berigende hverdagshistorier og på vores hjemmeside kan du læse mere om vores skole. 
 
Vi glæder os til at høre dig!


Ansøgningsfrist
20. august 

Samtaler
Uge 34

Opstart
1. oktober Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Holbækvej, 108, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://holbaek.career.emply.com/ad/start-skolearet-med-os-jyderup-skole-soger-laerere-med-mennesket-i-centrum/5wup2e/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5881636

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet