Vi søger en fast økonomisk konsulent til Socialtilsyn Øst, Genopslag

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis du har en økonomisk baggrund og ønsker at arbejde i en organisation, som prioriterer medarbejdernes jobtilfredshed og giver fleksibilitet til at planlægge sin egen arbejdsdag, så er dette stillingsopslag relevant for dig.

Som arbejdsplads tilbyder vi
Som økonomisk konsulent i Socialtilsyn Øst har vi høj grad af fleksibilitet, hvor vi møder ind to arbejdsdage om ugen. De øvrige tre dage er der mulighed for at arbejde hjemmefra, eller hvor det passer dig bedst. Derudover er vores arbejdstid fleksibel, så der er god mulighed for selv at tilrettelægge sin arbejdsdag. Der er også gode muligheder for ansvar og medbestemmelse i opgaveløsningen. 

Vi lægger vægt på, at det er rart at være på arbejde. Du vil derfor blive en del af et godt arbejdsfællesskab, som er kendetegnende ved en åben og uformel tone, gode arbejdsbetingelser og en meningsfuld kerneopgave. Vi har et højt fagligt niveau, og som arbejdsplads kan vi tilbyde dig muligheden for at være en del af et spændende fagligt miljø, hvor vi løbende har fokus på udvikling af praksis i samarbejde med de fire øvrige socialtilsyn og Social og Boligstyrelsen. 

Hvem er vi?
Socialtilsyn Øst er en del af Holbæk Kommune. Vi godkender og fører driftsorienteret tilsyn med såvel private som offentlige tilbud og plejefamilier inden for det specialiserede socialområde. Vi fører tilsyn med ca. 360 tilbud og ca. 1000 plejefamilier. 

Vi er ca. 70 ansatte herunder 17 i staben, hvor stillingen er placeret. Vi har hovedkontor i Jyderup og en filial i Nykøbing Falster. Stillingen er fysisk placeret på vores hovedkontor i Jyderup, som ligger bekvemt placeret lige over for Jyderup Station. 

Socialtilsyn Øst har fået en række nye spændende opgaver på økonomiområdet herunder et mere intensivt økonomisk tilsyn. Det er vi i fuld gang med at omsætte og implementere og derfor søger vi en ny kollega, der har lyst til at blive en del af vores økonomiteam, som i dag består af fem personer.

I Socialtilsyn Øst vil du arbejde sammen med forskellige faggrupper som socialrådgivere, pædagoger, jurister og administrativt uddannede. I hverdagen understøtter og hjælper vi hinanden og det tværfaglige samarbejde bidrager til en høj kvalitet i vores tilsynsarbejde.  

Du kan både være erfaren og kende konkret til nedenstående opgaver eller være nyuddannet. Vi leder efter den rigtige kollega, så du behøver ikke at kunne det hele i forvejen.

Socialtilsynet varetager opgaver jf. lov om socialtilsyn, og derudover har vi en række interne og eksterne vejledningsopgaver. Sammen med teamet bliver du bl.a. ansvarlig for;

 • Løbende økonomisk tilsyn med sociale tilbud, herunder godkendelse af budgetter, gennemgang af regnskaber/årsrapporter
 • Ad hoc vejledning af socialfaglige medarbejdere og ledelse ift. økonomiske spørgsmål
 • Vejledning af sociale tilbud og kommuner/region vedr. økonomi
 • Deltagelse i nationale netværk og arbejdsgrupper

Vi lægger vægt på at du

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det kan f.eks. være kandidat eller bachelor i økonomi som cand.merc., HA Almen, HD eller tilsvarende.  
 • Har erfaring med eller interesse for økonomi herunder regnskab/budget. Det kan f.eks. være som revisor eller fra Skat. Nyuddannede er også meget velkomne til at ansøge stillingen.  
 • Har gode analytiske evner og talforståelse
 • Arbejder struktureret, selvstændigt og målrettet med stillede opgaver
 • Ønsker at være en del af en organisation, hvor vi tager medansvar for fælles praksis
 • Er fagligt ambitiøs og har gode samarbejdsevner
 • Prioriterer dialog og er en god formidler både mundtligt og skriftligt

Vigtige datoer
Ansøgere som inviteres til samtale, får besked senest den 15. januar 2024. 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 17. januar 2024.

Tiltrædelse ønskes pr. 1. marts 2024.

Yderligere information
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte økonomisk konsulent Martin Haargaard på tlf. 72362383, økonomisk konsulent Sine Reitz på tlf. 72363013 eller afdelingsleder Anne Mette Markhus på tlf. 72362993.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Arbejdstid er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Der er mulighed for ansættelse på nedsat tid.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside socialtilsynost.dk

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Ansøgningsfrist
Søndag den 14. januar 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Skarridsøgade 37, 4450 Jyderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953138

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet