Voldsomt røveri og overfald ryster Jyderup: To mænd anholdt

Profilbillede
dato

Røveri og overfald i Jyderup, Holbæk

Klokken 19.55 modtog politiet et nødopkald fra en 39-årig mand bosat i Jyderup og hans familie. De var få minutter forinden blevet overfaldet og berøvet for diverse elektroniske apparater, hvorefter to mænd forlod gerningsstedet i en bil.

Politiet tog kontakt til familien på deres adresse, hvor den 39-årige mand havde pådraget sig skader fra et voldsomt overfald. Resten af familien var blevet truet med et slagvåben af de to gerningsmænd.

Offeret og hans familie havde en stærk formodning om identiteten på en af mændene, mens politiet indledte en eftersøgning af flugtbilen.

Omkring klokken 21.00 lykkedes det politiet at lokalisere både flugtbilen og de to mistænkte i området omkring Køge Bugt. Her anholdt de en 27-årig mand fra København NV og en 40-årig mand fra Karlslunde.

Under ransagning af de mistænktes ejendele fandt politiet de stjålne elektroniske apparater.

Politiet fastslog, at motivet bag det røveriske overfald sandsynligvis var en økonomisk tvist mellem parterne. Efter den indledende afhøring forblev de to anholdte i politiets varetægt, mens den videre efterforskning fortsatte.

Dette skulle sikre, at politiet og anklagemyndigheden fredag kunne afgøre, om de to anholdte skulle løslades eller fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Kilde: Politiets Døgnrapport