Vores skole vokser! Vi søger endnu en god lærer til Kildebjergskolen i Mørkøv (genopslag)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vi oplever pæn elevtilgang til vores skole, udvider vi medarbejdertruppen og søger en lærer, der vil gro sammen med os på vores fantastiske skole i Mørkøv. Vær med fra start, når vi efter sommerferien tager hul på et nyt og spændende skoleår hvor meget kan ske – vil du med på holdet?


Velkommen til Kildebjergskolen 
I den vestlige del af Holbæk Kommune finder du Kildebjergskolen i Mørkøv. Højt beliggende med udsigt til mark og skov, finder du vores skole – en udviklingsorienteret landsbyskole med et spirende børne/ungeliv i både skole, SFO og Kildebjergklubben godt støttet op af stærke lokale kræfter.

På skolen bliver du mødt af aktive kollegafællesskaber, der vægter børnesyn, fællesskab og faglighed højt. Vi er i fuld sving med at gøre vores gode skole endnu bedre, som et led i frihedsforsøget ’Børnenes skole’, og har sat gang i flere udviklingstiltag – bl.a. kortere skoledage, venskabsklasser, det nye valgfag ’Juniortræner’, fleksibel skolestart i 0. klasse og temadage som fast del af skemaet.

Vi arbejder med inkluderende læringsmiljøer, og byder på et godt og tillidsfuldt samarbejde, hvor frihedsforsøgets mange muligheder, sætter handling bag dine og vores gode tanker. Sammen får vi tingene til at ske, og sammen ynder vi at skabe de bedste forudsætninger for læring og trivsel blandt vores knap 370 elever fra 0. – 9. klasse. 

For os er inklusion for alle børn, og vi arbejder derfor ikke definitionen inklusions-børn. I vores pædagogiske ståsted arbejdes der ud fra en systemorienteret tankegang, med et anerkendende afsæt som grundlag. – Vi arbejder bl.a. med Mellemformer.

Hvad er vi på udkig efter? 
Vi søger en dygtig lærerprofil, hvor følgende kompetencer er i spil:  

  • Dansk, engelsk, idræt, billedkunst, historie og kristendom

I fællesskab sammensætter vi en attraktiv lærerstilling som du kan se dig selv i, og som afspejler de behov vi har på skolen.

Vi er nysgerrige på hvem du er og hvad du kan bidrage med i både klasserum og personalerum. Vi forestiller os at din erfaring som lærer gjort dig til en aktiv, medrivende og nysgerrig underviser der har blik på alle dine elever – er særlig god til at connecte med vores spændende, unge mennesker og som møder ind med et smil og en glæde ved at undervise i folkeskolen.


Anne fortæller, lærer i X-klassen og Overhuset 6. – 9. klasse:
”At være lærer i både X-klassen og Overhuset er en god måde at bygge bro for både elever og personale. Eleverne møder et kendt ansigt og dermed er de trygge ved overgangen fra X-klasse til almenklasse. Det gør også, at der er en helt naturlig sparring omkring det faglige stof blandt kollegaerne. Eleverne får hurtigere mod på at deltage i vores fælles temadage sammen med klassekammeraterne i almenklassen. 

Som lærer får jeg også et andet indblik i mine kommende og nuværende elever, og jeg oplever andre måder at undervise differentieret på”


Tag et kig med ind i skolen, og oplev hvad du kan blive en del af:


Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af:

  • En dejlig skole med 370 nysgerrige elever og 50 flinke og rare kollegaer
  • En skole, hvor medbestemmelse og medinddragelse er en del af hverdagen
  • Et frugtbart samarbejde blandt kollegaer, ledelse og forældre
  • Et medarbejderkollegie med godt samvær, kreative tanker og faglig sparring
  • Et godt udemiljø med højt til himlen, skoleskov og gule marker så langt øjet rækker


Kom og besøg os – kaffen er også god!
Kom og mød den skole, der kan blive din nye arbejdsplads. Vi byder på kaffe og rundvisning på skolen, og deler ud af gode svar til de spørgsmål du måtte have. Kontakt pædagogisk leder, Mette-Marie Noack Lomholt på tlf. 72 36 17 22 eller skoleleder, Mette Arnth Vadsager på tlf. 72 36 32 38 og aftal nærmere.
 
Du kan lære os godt at kende ved at besøge vores facebooksideInstagram eller hjemmeside. Vi er nemlig en skole der er stolte af at dele vores oplevelser med verden omkring os. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Ansøgningsfrist
3. juli 2023.
 
Samtaler 
Vi indkalder løbende til samtaler.
 
Opstart
1. august/1. september 2023.


Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Skamstrupvej, 18, 4440 Mørkøv

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://holbaek.career.emply.com/ad/vores-skole-vokser-vi-soger-endnu-en-god-laerer-til-kildebjergskolen-i-morkov-ge/fp8zup/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5855471

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet