Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi Fredag d. 12. jun. 2020 - kl. 06:00

Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Jyderup - torsdag den 11. juni

Jyderup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Uddannelsesvej, Køge
Mosede Bygade, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Hyldegårdsvej, Ringsted
Torvet, Kalundborg

Uden kørekort på ulovlig knallert – Skarridsøgade, Jyderup – Holbæk

Kl. 10.57 standsede politiet en 38-årig mand fra Jyderup, som kørte ad Skarridsøgade på en stor knallert. Den 38-årige havde ikke et kørekort, da dette var blevet administrativt inddraget, idet han ikke havde generhvervet førerretten efter en frakendelse. Knallerten var ikke forsikret eller indregistreret, og den havde påsat en nummerplade, som tilhørte en anden knallert. Baghjulet var desuden nedslidt. Politiet målte knallertens hastighed på rullefelt til at kunne køre 87 km/t. Alt i alt var der tale om en meget ulovlig knallert, som den 38-årige blev sigtet for at køre på. Den 38-årige kan forvente at høre en del mere fra politiet, når de mange sager skal afgøres.

 

Cyklist ramt i kryds – Kong Valdemars Vej/Algade, Roskilde

Kl. 13.00 cyklede en 15-årig ung mand fra Roskilde Københavnsvej mod krydset Algade/Kong Valdemarsvej, hvor han skulle lige over i krydset. Fra Algade i modsatte retning kørte en 48-årig kvinde fra Roskilde i bil ind i krydset, hvor hun skulle svinge til venstre ad Kong Valdemarsvej. Hun overså cyklisten i forbindelse med svingningen og ramte den 15 årige, så han væltede. Cyklisten slap fra uheldet med småskrammer, men politiet optog rapport i sagen om vigepligtsuheldet.

 

Hastighedssag – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 13.12 blev en personbil som kørte på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde optaget af politiets videobil og målt til at køre 171 km/t, hvor den tilladte hastighed er 110 km/t. Føreren, en 37-årig mand fra København, blev sigtet for at køre for hurtigt. Han kan forvente en bøde og en betinget frakendelse af førerretten.

 

Narko og steroider fundet ved ransagning – Holbæk

Kl. 14.00 var politiet med en narkohund mødt op ved en lejlighed i den nordlige del af Holbæk, da der var mistanke om, at beboerne var i besiddelse af narko. Patruljen traf to 20-årige mænd hjemme, og de fik lov at overvære politiets gennemgang af lejligheden med narkohunden. Under ransagningen af stedet fandt betjente og narkohund flere poser med kokain, som i alt blev opvejet til en samlet vægt på 28,60 gram, lidt hash, to viagrapiller, som der ikke kunne fremvises recept på, og tyve ampuller med anabolske steroider.

Derudover fandt politiet en femcifret kontantbeløb, der blev beslaglagt på grund af mistanke om, at pengene stammede fra narkosalg. De to mænd blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg, og de ulovlige stoffer og medikamenter blev beslaglagt med henblik på konfiskation. De anholdte blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev juridisk vurderet, men der blev ikke fundet grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. De blev derfor løsladt hen på aftenen, men kan forvente et høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Kl. 01.25 blev den ene 20-årige mand standset af politiet, da han var ude at køre i bil på Smedelundgsgade i Holbæk. Han blev her testet med narkometeret, som viste udslag for kokain. Han blev derfor anholdt for anden gang den dag, men i denne omgang for at få udtaget en blodprøve. Det var dog hurtigt klaret på Holbæk Sygehus, hvorefter den 20-årige blev løsladt, og nu kan vente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Skud hørt i Askerød – Hundige, Greve

kl. 19.40 fik politiet anmeldelse om, at der var hørt skud tæt ved Stamhuset i Askerødbebyggelsen i Hundige. Politiet kørte talstærkt til stedet for at undersøge sagen, hvor der blev søgt med hunde efter spor, lavet gerningsstedsundersøgelse og afhørt vidner i området. Flere havde hørt skud, men politiet fandt ikke frem til nogen personer, der var blevet ramt eller tegn på skudafgivelse i øvrigt. Vidner beskrev en mørk SUV personbil, som kørte fra stedet umiddelbart efter der var hørt brag i bebyggelsen. Politiet blev i området præventivt aftenen igennem. Tidligt torsdag morgen fandt Nordsjællands Politi en SUV personbil, som brændte ved et boligkvarter i Lyngby. Politiet indbragte den udbrændte bil til nærmere undersøgelse, blandt andet for at klarlægge, om den kan have relevans i sagen fra Askerød tidligere på aftenen.

 

Vidner som har set noget i forbindelse med, at der blev hørt skud i Askerød, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Unge standsede spirituskørsel på knallert – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 23.30 anmeldte en mindre gruppe unge mennesker, at de havde standset en spirituspåvirket knallertfører, som havde kørt usikkert på cykelstien på en lille knallert. Knallerten kørte langs Slagelsevej i sydlig retning og var flere gange ved at styrte. Politiet kom frem og testede føreren med alkometeret, som viste at han havde en promille over det tilladte. Knallertføreren, en 58-årig mand fra Jerslev Sj., blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel og taget med til en blodprøveudtagelse. Han blev herefter løsladt og kan forvente at høre mere i sagen, når resultatet af blodprøven kommer.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Lærke Kartvedt laerke@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk