Kilde: Jyderup Boldklub Fredag d. 17. aug. 2018 - kl. 14:56
Opdateret torsdag d. 06. aug. 2020 - kl. 17:37

Sådan aktiverer du dit fodboldpas

Fra sæsonopstart august 2018 er et aktivt Fodboldpas et krav for at spille fodbold hos DBU og lokalunionerne. Uden et aktivt fodboldpas er dine spillere ikke spilleberettigede og de kan ikke komme på holdkortet. Her finder du en miniguide til, hvordan du hurtigt og enkelt hjælper dine spillere med at aktivere deres fodboldpas.

Fodboldpasset aktiveres via app’en Driblr, app’en DBU Fodbold eller via pc på dbusjaelland.dk i øverste højre hjørne (Mit DBU).

Hvis du (eller dit barn) er fodboldspiller, skal du IKKE oprette en ny profil. Du har én i forvejen, da denne blev oprettet via din klub. Tryk blot på Log ind og vælg ”Glemt adgangskode”, hvorefter du får tilsendt en mail med login-oplysninger.

Er flere i familien tilknyttet samme mailadresse, så benyt samme fremgangsmåde som ovenfor. Du vil få tilsendt separate links til nulstilling af adgangskode for alle de brugere, der er tilknyttet mailen.

Får du besked om, at mailen ikke eksisterer, kan det være fordi du (eller dit barn) er oprettet med en anden e-mail. Læs mere her

Læs mere om aktivering af Fodboldpas her 

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler