Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra MEC-VENT ApS og 4 andre lokale virksomheder

MEC-VENT ApS i Jyderup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 398.966 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MEC-VENT ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JJ TØMRER OG SNEDKER A/S i Jyderup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 6,7 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JJ TØMRER OG SNEDKER A/S en bruttofortjeneste på 11,5 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 18,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


El-Huset Jyderup ApS i Jyderup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -278.424 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde El-Huset Jyderup ApS en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,0 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlægerne på Skovbrynet ApS i Jyderup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 345.963 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlægerne på Skovbrynet ApS en bruttofortjeneste på -76.987 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MURERFIRMAET NC-BYG ApS i Jyderup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,6 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MURERFIRMAET NC-BYG ApS en bruttofortjeneste på 4,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler